Komiteti Ndërkombëtar i Kryqit të Kuq – Dënojmë me forcë vrasjen e dy pjesëtarëve të KNKK në Amran, Jemen.

Komiteti Ndërkombëtar i Kryqit të Kuq – Jemi thellësisht të tronditur dhe të terrorizuar nga vrasja brutale e dy pjesëtarëve të stafit tonë, sot herët në mëngjes, në Amran, Jemen. Ne dënojmë me fjalët më të ashpra, atë çfarë mund të ketë qenë shënjestrimi i qëllimshëm i kolegëve tanë. Mendimet dhe simpatia jonë janë me familjet dhe të dashurit e kolegëve tanë.. Mendimet dhe simpatia jonë janë me familjet dhe të dashurit e kolegëve tanë.

Ndajeni me miqte tuaj: