(+355) 4 22 57 532 / 22 27 508 | kksh@kksh.org.al

Kolektivi i Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural dhuron gjak për fëmijët talasemikë

Kolektivi i Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural i bashkohet iniciativës së Kryqit të KUq Shqiptar, Dega Tiranë për të dhuruar gjak vullnetarisht për fëmijët talasemikë! Faleminderit që bëheni pjesë e aktiviteteve tona humanitare në ndihmë të fëmijëve në nevojë!

Ndajeni me miqte tuaj: