Homazh për jetën dhe veprën e Henry Dunant

Homazh për jetën dhe veprën e #HenryDunant, krijuesit të Kryqit të Kuq i cili u nda nga jeta më 30 tetor 1910. Prej tij ka mbetur një vizion i jashtëzakonshëm për botën dhe Humanizimin, cfarë ka prekur dhe ndryshuar jetën e miliona e miliona njerëzve në mbarë botën…
“Të gjithë në një mënyrë ose në një tjetër, secili në mënyrën dhe mundësinë e tij, mund të kontribuojnë sado pak në këtë vepër (humanizmin)” Henry Dunant

Ndajeni me miqte tuaj: