Fushata sensibilizuese “Jo Inderifentizmit, po solidaritetit”, ndihmë për Sirinë”

Fushata sensibilizuese “Jo Indiferentizmit, po solidaritetit”, ndihmë për Sirinë”, e iniciuar nga Qendra e Bashkëpunimit Ndërfetar Elbasan dhe Kryqi i Kuq Shqiptar do të jetë e hapur për 10 ditë. Cilido që ka dëshirë mund të kontriubojë me shuma të ndryshme në numrin e llogarisë së Kryqit të Kuq, ku të githa fondet e mbledhura do të shkojnë për të ndihmuar fëmijët dhe njerëzit në nevojë në Siri.

Numri i Llogarisë: Kryqi i Kuq Shqiptar – Ndihmë pë popullin sirian Credins bank 1 0000087 8166 Nrp: 5897

IBAN-AL 75 2121 1016 0000 0000 0087 8111 Monedha ALL

Ndajeni me miqte tuaj: