Fastcall dhe Bconnect dhurojnë gjak për fëmijët talasemikë.

Janë dy kompani CallCenter Fastcall dhe Bconnect që në kohë pandemie iu bashkuan thirrjes së Degës së Kryqit të Kuq Tiranë për të dhuruar gjak në ndihmë të fëmijëve talasemikë! Dhurimi i gjakut është shumë i rëndësishëm veçanërisht nnë këto kohë të vështira. Gjesti juaj është motivim edhe për kompanitë e tjera në ndihmë të fëmijëve në nevojë!

Ndajeni me miqte tuaj: