Ekspozita e Vizatimit “Fëmijët dhe Kryqit të Kuq” në Tepelenë

Aspekte nga ekzpozita së vizatimit “Fëmijët dhe Kryqit të Kuq” që u zhvillua me fëmijët e shkollave 9 vjeçare të kësaj dege.Ekspozita është rezultat i fushta♪7s për promovimin e vlerave humanitare të Kryqit të Kuq që kurorëzohet me Ekspozitën Kombëtare të Vizatimit në Tiranë me punimet më të mira nga ekspozitat e degëve.
Faleminderit drejtuesve të shkollave dhe veçanërisht mësuesve të vizatimit për kontributin e tyre në realizimin e kësaj ekspozite.
Programi i Rinisë dhe Edukimit Humanitar Dega e Kryqit të Kuq Tepelenë

Ndajeni me miqte tuaj: