Dy veprimtari humanitare të degës së Kryqit të Kuq, Tiranë me dhe për fëmijët

Dy veprimtari të degës së Kryqit të Kuq, Tiranë. Njëra me fëmijët të Qendrës Sportive Qendra Sportive “Smart” për tu mësuar atyre teknikat bazë të dhënies së ndihmës së parë në rast aksidenti, dhe për tu folur atyre për rëndësinë e Ndihmës së Parë dhe tjetra është organizimi i seancës së dhurimit me personalin e Korporatës Elektroenergjitike Shqiptare (@kesh_sh.a), të cilët ju bashkuan iniciavës së Kryqit të Kuq Shqiptar për të dhuruar gjak për fëmijët talasemikë. Faleminderit për të dhuruesit e gjakut dhe në emër të fëmijëve talasemikë dhe vullnetarëve të degës për kontributin e tyre në organizimin e këtyre veprimtarive!
#KryqiiKuqShqiptar #bloodcenter #health #blooddonorsneeded #blooddonationcamp #savelife #donatebloodandsavelives #bloodbank #donatingblood #redcross #redcrossvolunteer #blooddonation #blooddonor #blood #donateblood #giveblood #blooddonors #bloodtransfusion #blooddonate #bloodforlife #givebloodsavelives

Ndajeni me miqte tuaj: