Dy degë “të vogla” të Kryqit të Kuq, dy veprimtari të ndryshme në ndihmë të më nevojtarëve.

Ndërsa vullnetarët e Degës së Kryqit të Kuq vazhdojnë të japin ndihmë psikosociale dhe jo vetëm për të moshuarit në pammundësi për të dalë nga shtëpia, vullnetarët e degës së Kryqit të Kuq Delvinë u kanë ardhur në ndihmë 60 familjeve në nevojë në këtë situatë pandemie : 30 familje kanë përfituar bonusin financiara në vlerën 120 mijë lekë të vjetra, 30 familje kanë përfituar pako ushqimore dhe kite higjienike, sipas standardeve të Kryqit të Kuq.

Ndajeni me miqte tuaj: