(+355) 4 22 57 532 / 22 27 508 | kksh@kksh.org.al

Dile Tushi, personi i 25 629 që ndihmohet nga Kryqi i Kuq Shqiptar

Sot më datë 21 janar, në shpërndarjen e paketës standart të ndihmës mujore të KKSH për të prekurit nga tërmeti, Dile Tushi nga fshati Kallmet, Bashkia Lezhë, është personi i 25629-të i ndihmuar nga Kryqi i Kuq Shqiptar nga fillimi i operacionit të ndihmës, kjo falë mbështetjes së partnerëve tanë brenda dhe jashtë Lëvizjes ndërkombëtare të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe.
#gjithmonëpranëjush, #EUaid #EuCivPro #rescEU #kryqikuqshqiptar, #kryqiikuqshqiptardegadurres, #kryqiikuqshqiptardegatiranë.

Ndajeni me miqte tuaj: