(+355) 4 22 57 532 / 22 27 508 | kksh@kksh.org.al

Besimtarët e krishterë dhurojnë gjak

Programi i Promocionit të Dhurimit vullnetar të Gjakut & Dega e Kryqit të Kuq Elbasan
Sot në ditën e Pashkëve, besimtarët e Kishës së Krishterë në Elbasan dhuruar gjak për të gjithë ata që kanë nevojë. Faleminderit të gjithë dhuruesve të gjakut për alton e tyre fisnik dhe të gjithë vullnetarëve për kontributin e tyre në realizimin e kësaj seance.
“Dhuro gjak. Shpëto jetë”

Ndajeni me miqte tuaj: