“Bashkohuni me Kryqin e Kuq Shqiptar dhe dhuroni gjak!“

Nën logon : “Dhuro gjak, dhuro falas, dhuro shpesh!” Ditën e Djelë, më 14 Qershor, Dita Botërore e Dhuruesve të Gjakut, Kryqi i Kuq Shqiptar organizon në të gjithë vendin seanca dhurimi. Në Tiranë, te parku Rinia duke nisur nga ora 9.00 dhe në rrethe në bashkëpunim me degët përkatëse. Bëhuni pjesë e kësaj fushate humanitare!

Ndajeni me miqte tuaj: