Bashkia Divjakë dhuron gjak për fëmijët talasemikë.

Në Bashkinë e Divjakës u realizua një seancë dhurimi gjaku në ndihmë të fëmijëve talasemikë. Falenderojmë Bashkinë Divjakë dhe Bankën e Gjakut për bashëpunimin si dhe të gjithë dhuruesit që në këtë situatë pandemie u treguan të gatshëm për të dhuruar gjak duke bërë të mundur realizimin e kësaj seance. FALEMINDERIT!

Ndajeni me miqte tuaj: