Bashkia Belsh dhuron gjak për fëmijët talasemikë

Thirrjes së Kryqit të Kuq Shqiptar, Dega Elbasan për dhurim vullnetar të gjakut iu përgjigjën punonjësit e Bashkisë Belsh dhe qytetarët e këtij qyteti.
Në bashkëpunimin me Bankën e Gjakut Lushnje u bë e mundur realizimi i seancës për t’i ardhur në ndihmë fëmijëve talasemikë.
Falenderojmë qytetarët dhe vullnetarët për solidaritetin e tyre.
BASHKË NË NDIHMË TË FËMIJËVE TALASEMIKË!

Ndajeni me miqte tuaj: