Apel ndihme i Federatës Ndërkombëtare të Shoqatave të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe në ndihmë të të prekurve nga tërmeti dhe tcunami në Indonezi

Sulawesi, Indonesia
Ekipet e Kryqit të Kuq Indonezian flasin për të mbijetuar të tmerruar Federata Ndërkombëtare e Shoqatave të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe (FNKK&GjK) –
Ekipet e shpëtimit të Kryqit të Kuq Indonezian flasin për të mbijetuar të tmerruar që u grumbulluan në një qytet të shkatërruar, të tmerruar nga tronditjet dhe shtëpitë që po gllabëroheshin nga toka, fill pasi pasojat katastrofike të tërmetit të të premtes dhe fillon të shfaqet.
Ekipet e shpëtimit të Kryqit të Kuq Indonezian dhe të autoriteteve qeveritare kanë mbërritur në rrethinat e distriktit të Donggalas. zona shumë pranë epiqendrës së tërmetit dhe që mendohet që ka pësuar dëmet më të mëdha. Më shumë se 175 vullnetarë dhe staf nga Kryqi i Kuq Indoimezian janë aktualisht në terren ku janë duke zhvilluar kërkime të personave dhe aktivitete ndihmëse si përkujdesje mjekësore, shpërndarje ndihmash emergjente dhe mbështetje për të mbijetuarit e tmerruar.

FNKK ka lëshuar një apel emergjent, për të dhuruar. Për këtë shkoni në https://bit.ly/2IwNC6I

Ndajeni me miqte tuaj: