Aleanca Kombëtare e Dhurimit te Gjakut – Programi i dhurimit vullnetar të gjakut-

 

Punonjësit e Bashkisë së Tiranës vazhdojnë të dhurojnë gjak për fëmijët talasemik, duke promovuar vlerat e këtij akti human për të gjithë. Pjesë e këtij akti janë bërë dhe punonjësit e institucioneve të tjera private dhe shtetërore, një prej të cilave është dhe NOA. Ne shpresojmë shumë që kjo Aleancë e Dhurimit të Gjakut do të gjej mbështetës të tjerë gjithnjë e më të shumtë në numër.

Ndajeni me miqte tuaj: