96 Vjet Kryqi i Kuq Shqiptar.

4 tetor 1921 – 2017 96 Vjet Kryqi i Kuq Shqiptar,

96 vjet në rrugëtimin e tij humanitar! Çdo vit që kalon na sjell më pranë njerëzve, me dëshirën “për të bërë më mirë, për të bërë më shumë”!

 

Ishte kjo arsyeja që mblodhi në një takimi të organizuar më datë 6 Tetor 2017, miqë e dashamirës, vullnetarë dhe të zgjedhur të Kryqit të Kuq Shqiptar, për të ndarë së bashku arritjet e shoqatës por dhe dëshirat për ta parë shoqatën më të fortë, më të suksesshme në veprimtaritë e saj humanitare në shërbim të më nevojtarëve.

Ndajeni me miqte tuaj: