(+355) 4 22 57 532 / 22 27 508 | kksh@kksh.org.al

Punonjësit e OST dhuron gjak për fëmijët talasemikë!

Personeli dhe drejtuesit e këtij institucioni ju përgjigjen thirrjes së Degës së KK Tiranë për të dhuruar gjak.. Nevoja për gjak në këto ditë të pandemisë COVID-19 bëhet akoma më urgjente, vecanërisht për fëmijët talasemikë. Faleminderit drejtuesve dhe punonjësve të OST për realizimin me sukses të fushatës së dhurimit vullnetar të gjakut!
Gjesti juaj është një shembull i shkëlqyer i përkushtimit dhe humanizmit në këtë kohë që nevoja për njerëz solidarë është shumë e madhe!

Ndajeni me miqte tuaj: