Ritme të larta në shpërndarjen e ndihmave për banorët e prekur nga tërmeti

Sot u shpërndanë ndihma në Tiranë në zonën e Kombinatit për 50 familje, në Belsh të Elbasanit për 23 familje dhe nga Dega e KK Lezhë shtroje (57 dyshek, 57 jastek dhe 108 batanije) për familjet që jetojnë në çadra në Njësitë Administrative Zejmen, Blinisht dhe Balldre. Ndihmat e shpërndara ha Dega e KK Tiranë dhe Durrës janë paketat një mujore të ndihmës së Kryqit të Kuq (për 1 famije 20.5 kg ushqime bazë + 20 kg miell, 1 kit higjienik familjar një mujor dhe 5 batanije) dhe janë mundësuar nga Programi i ndihmës ECHO të Bashkimit Europian.

Ndajeni me miqte tuaj: