17 tetor, Dita botërore e luftës kundra urisë.

Fushata në ndihmë të njerëzve në nevojë, në kuadër të Ditës Botërore kundra urisë ka hyrë në fazën më intensive të saj. Vetëm tri ditë na ndajnë nga mbyllja e saj.

Degët janë përfshirë intensivisht në realizimin e planit dhe objektivave që vetë kanë përcaktuar. Prej disa ditësh kanë filluar dhe shpërndarjet, kryesisht për fëmijët në nevojë, për të kthyer sa më shumë buzëqeshje. Degët e KK Tiranë, Lezhë, Durrës, Gjirokastër, Kuçovë janë në ballë të kësaj veprimtarie. Të tjera degë janë duke punuar shumë mirë.

Vetë shoqata është në krye të kësaj iniciative që po nxit dhe frymëzon dhe institucione të tjera!

Le të bëjmë gjithçka të mundur, për të kthyer sa më shumë buzëqeshje!

Ndajeni me miqte tuaj: