Kryqi i Kuq Shqiptar,  Dega Elbasan – Dhurim gjaku në Policinë e Qarkut Elbasan

 

Dje me datë 30/03 Dega e KK Elbasan organizoi një seancë dhurim gjaku, në bashkëpunim me Drejtorinë e Policisë së qarkut Elbasan
Falënderojmë të gjithë dhuruesit dhe organizatorët e kësaj nisme për kontributin që dhanë në dhurimin e gjakut për të ndihmuar dhe shpëtuar jetën e fëmijëve talasemik.

Dhurim gjaku Policia Elbasan 3

Dhurim gjaku Policia Elbasan 2Dhurim gjaku Policia Elbasan 1

Ndajeni me miqte tuaj: