(+355) 4 22 57 532 / 22 27 508 | kksh@kksh.org.al

10 Shtator – “Ndihma e Parë për dhe nga fëmijët”

Si çdo vit, e shtuna e dytë e muajit Shtator, i dedikohet “Ndihmës së Parë”. Këtë vit, të gjitha degët e Kryqit të Kuq Shqiptar janë angazhuar në veprimtari të ndryshme në komunitet, që kanë pasur në fokus “Ndihmën e parë për dhe nga fëmijët”.

Ndihma e Parë shpëton jetë, prandaj është e rëndësishme që të gjithë të kemi disa njohuri bazike në lidhje me Ndihmën e Parë dhe “Ndihma e parë për fëmijët dhe nga fëmijët”

Ndajeni me miqte tuaj: