Kryqi i Kuq Shqiptar dekoron me Medaljen e Artë të Humanizmit pesë personalitete të shquara

Me rastin e 100 vjetorit të krijimit, Kryqi i Kuq Shqiptar dekoroi me Medaljen e artë të Humanizimit, pesë personalitete të shquara të vendit dhe jo vetëm, zotërinjtë Francesko Rocca, Alfred Mojsiu, Shyqyri Subashi, Spartak Poçi, Ilir Beqja, për kontributin e spikatur ndër vite në mbështetje të fuqishme të misionit dhe të veprimtarisë së Shoqatës.

Ndajeni me miqte tuaj: