(+355) 4 22 57 532 / 22 27 508 | kksh@kksh.org.al

Programi i sherbimit te trajnimit te ndihmes se pare

Drejtimet kryesore të Programit “Shërbimi i trajnimit për Ndihmën e Parë (NP).     Ndihma e parë, përveç se është një fushë tradicionale e të gjitha Shoqatave Kombëtare të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe, është dhe një...Lexo më tepër »