(+355) 4 22 57 532 / 22 27 508 | kksh@kksh.org.al

Lëvizja ndërkombëtare e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe përshëndet hyrjen në fuqi...

Komunikatë shtypi 22 janar 2021 Genevë/Nju Jork / (Komiteti Ndërkombëtar i Kryqit të Kuq& Federata ndërkombëtare e Shoqatave të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe) – Lëvizja ndërkombëtare e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe, rrjeti më i gjerë humanitar në botë – përshëndet hyrjen në fuqi, këtë 22 janar, të instrumentit të… Lexo më tepër »

Ndihma të Kryqit të Kuq për emigrantët në Bosnje-Hercegovinë që përballen me kushtet e...

Komunikatë shtypi Budapest/Gjenevë, 15 janar 2021 – Tre kamionë të ngarkuara me ndihma emergjente për më shumë se 3,000 migrantë të bllokuar në Bosnjë dhe Hercegovinë do të mbërrijnë sot në orët e vona të ditës (15 janar). Veshje të ngrohta, batanije dhe uji i pijshëm nga Kryqi i Kuq Italian do t’u shpërndahen emigrantëve… Lexo më tepër »

COVID-19: Vetëm vaksinat nuk mund t’i jap fund pandemisë, paralajmëron FNKK&GjK

Gjenevë, 11 janar 2021 – Tanimë që vaksinat COVID-19 po përhapen në shumë vende të botës, rrjeti më i madh humanitar në botë, Federata Ndërkombëtare të Shoqatave të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe, paralajmëron edhe një herë se, vetëm vaksinat nuk do të mund t’i japin fund pandemisë. Njerëzit duhet të vazhdojnë të… Lexo më tepër »

Urimi i Presidentit të Federatës ndërkombëtare të Shoqatave të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës...

“Le të sjellin këto Krishtlindje paqe dhe gëzim në këto kohëra mjaft të vështira # COVID-19. Pushime të mbara për të gjithë vullnetarët tanë të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe dhe familjet e të dashurit tyre. Dhe në këto momente të vështira gratë dhe burrat tanë janë duke ndihmuar ata që janë më… Lexo më tepër »

Na ndiqni ne Youtube

Na ndiqni ne Facebook