Veprimtari të shumta të Kryqit të Kuq me rastin e Ditës botërore të Ndihmës së Parë

12 Shtator – Dita Botërore e Ndihmës së Parë. Në shumë degë të Kryqit të Kuq Shqiptar janë organizuar veprimtari të të ndryshme sensibilizuese mbi rëndësinë e mësimit dhe dhënies së Ndihmës së Parë. Këto veprimtari janë organizuara në bashkëpunim me Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor dhe në disa dcegë me Qendrën Vullnetare e Emergjencave Civile! Në fotot e mëposhtme sjellim pamje nga organizimi i këtyre veprimtarive në degët e Kryqit të Kuq Tiranë, Elbasan dhe Korçë! 👩‍⚕️🩺🧬🚑
#KryqiIKuqShqiptar #DPSHTRR #ActTodayShapeTomorrow #QendraVullnetareEEmergjencaveCivile #NdihmaEParë #MisionSocial #Edukim #Vullnetarizëm #ShpëtoNjëJetë

Ndajeni me miqte tuaj: