(+355) 4 22 57 532 / 22 27 508 | kksh@kksh.org.al

Union Bank dhuron gjak për fëmijët talsemikë

20479933_958519410955606_6832778664912453166_n

Dhurim gjaku nga personeli i Union Bank në këto ditë të nxehta vere, kur dhe nevojat për gjak janë më të mëdha. Faleminderit të gjithë punonjësit e Union Bank që ju bashkuan nismës së Kryqit të Kuq Shqiptar për të dhuruar gjak vullnetarisht në ndihmë të fëmijëve talasemikë!

Ndajeni me miqte tuaj: