(+355) 4 22 57 532 / 22 27 508 | kksh@kksh.org.al

Një delegacion i Gjysmëhënës së Kuqe Turke viziton Kryqin e Kuq Shqiptar

Një delegacion i Gjysmëhënës së Kuqe turke, i kryesuar nga Zëvendës Presidenti i kësaj shoqate z. Ismail Hakki Turunç, bëri një vizitë në selinë e Kryqit të Kuq Shqiptar. Ata u pritën në një takim të veçantë ga Presidenti I Kryqit të Kuq Shqiptar z. Ylli Alushi me të cilin u diskutua për bashkëpunim e deritanishëm ndërmjet dy shoqatave, si dhe zgjerimin e këtij bashkëpunimi në të ardhmen në fusha me interes reciprok.

Ndajeni me miqte tuaj: