English    Shqip
Dhuroni

KRYQI I KUQ SHQIPTAR
Raiffeisen Bank
LEKE: 0100000135
IBAN-AL33202110130000000100000135 EURO: 8020000135
IBAN-AL84202110130000008020000135 USD: 8030000135
IBAN-AL69202110130000008030000135
SWIFT Code- SGSBALTX

Aktivitete

Federata ndėrkombėtare e Shoqatave tė Kryqit tė Kuq dhe tė Gjysmėhėnės sė Kuqe (FNKK) nderohet me medalje nga Aleanca pėr Parandalimin e Malaries
Parandalimi i malaries ėshtė njė sukses i shėndetit publik global. Pėrgjatė dhjetėvjeēarit tė ...

6 Qendra sociale pėr tė moshuarit me mbėshtetjen e Kryqit tė Kuq Gjerman
Qendrat pėr moshėn e tretė kanė qenė e mbeten njė veprimtari e rėndėsishme e programit social tė ...

Efektivat e batalionit Komando dhe Reparti Ushtarak Nr. 1030 nė Zall Herr, si gjithnjė shembull nė dhurimin e gjakut
Prej vitesh, ekziston dhe forcohet bashkėpunimi ndėrmjet Kryqit tė Kuq Shqiptar dhe Ministrisė sė ...

Gjithe AktivitetetKËRKIMI

Çdo vit, Kryqi i Kuq Shqiptar (KKSH) ndihmon në rivendosjen e lidhjeve familjare të shumë familjeve të ndara si rrjedhojë e një konflikti të armatosur, fatkeqësie natyrore, emigracionit, apo situatave të tjera humanitare. Megjithëse nuk mund të garantojë sukses të plotë, Kryqi i Kuq Shqiptar do të bëjë të gjitha përpjekjet dhe do t'i provojë të gjitha rrugët e mundshme për kërkim.

ÇFARE OFRON KKSH?

Shërbimi i Kërkimit të Kryqit të Kuq

 • Mund t’ju ndihmojë të gjeni ose të mësoni për fatin e të afërmit tuaj të humbur.
 • Ju duhet të siguroni të dhëna personale për të afërmin tuaj.
 • Kërkimi do të kryhet nëpërmjet rrjetit global të kërkimit të Kryqit të Kuq dhe të Gjysmëhënës së Kuqe .

Mesazhi i Kryqi të Kuq:

Mesazhi i Kryqi të Kuq bën të mundur që të afërmit të komunikojnë me njëri tjetrin në situata konflikti apo emergjence. Ky shërbim mund të jetë gjithashtu i mundur kur rrethana të pazakonta pengojnë të afërmit të përdorin kanalet normale të komunikimit për mbajtur lidhjet.

Shërbimi i Shëndetit dhe Mirëqenies:

Nëse komunikimi midis jush dhe një të afërmit tuaj ndërpritet papritur, Kryqi i Kuq mund t’ju ndihmojë të mësoni për fatin dhe mirëqenien e tij. Ky shërbim është i kufizuar për individë të pambrojtur (të moshuarit, fëmijët e pashoqëruar, etj).

Shërbimi i ribashkimit familjar:

Ky shërbim bën të mundur ribashkimin e anëtarëve të familjeve të ndara si rrjedhojë e një konflikti, lufte apo fatkeqësie natyrore. Përparësi u jepet individëve të pambrojtur si fëmijëve të pashoqëruar, të moshuarve etj.

Si punojmë ne për t’ju ndihmuar?

Zyra jonë e Kërkimit bashkëpunon me rreth 30 shoqata simotra të Kryqit të Kuq dhe të Gjysmëhënës së Kuqe në të gjithë botën dhe është pjesë e Rrjetit Global të Kërkimit të Lëvizjes Ndërkombëtare të Kryqit të Kuq dhe të Gjysmëhënës së Kuqe.

 • I gjithë informacioni që do të na jepni, do të ruhet në mirëbesim.
 • Ju mund plotësoni formularin e kërkimit në degën e Kryqit të Kuq të qytetit tuaj.
 • Ne e dërgojmë kërkesën tuaj te shoqatat simotra të Kryqit të Kuq dhe të Gjysmëhënës së Kuqe në varësi të adresës së fundit që ka i kërkuari.
 • Ne do t’ju vëmë në dijeni sapo të marrim lajme për të kërkuarin.
 • Personi që kërkoni vendos vetë nëse dëshiron që ju të keni informacion për t'u lidhur me të; ne duhet të respektojmë dëshirën e tij.
 • Nëse nuk do të kemi sukses në kërkimin tonë, ne do t’ju adresojmë tek partnerët tanë për të përmbushur kërkesën tuaj.


KERKESAT QE NUK MUND TE PRANOHEN:

Kërkesat nuk pranohen atëherë kur kanë të bëjnë me çështje legale si:

 • trashëgimi
 • testament
 • çështje që kanë të bëjnë me divorce ose me kërkimin e të drejtave prindërore për fëmijët
 • çështje për kërkim prindërish biologjikë
 • çështje emigrimi (ndihmë në marrjen dhe ndryshimin e shtetësisë) 

Nëse jeni të interesuar të rivendosni lidhjet familjare me të afërmit tuaj, ose të gjeni më shumë informacione në lidhje me Shërbimin e Kërkimit, ju lutemi na kontaktoni në:
Kryqi i Kuq Shqiptar
Shërbimi i Kërkimit
++355 42 57-532

Shërbimet e kërkimit të Kryqit të Kuq Shqiptar janë falas.


Partneret
Faqa kryesore | Copyright | Contact us
© 2015 - Kryqi i Kuq Shqiptar