(+355) 4 22 57 532 / 22 27 508 | kksh@kksh.org.al

Programi i sherbimit te trajnimit te ndihmes se pare

Drejtimet kryesore të Programit “Shërbimi i trajnimit për Ndihmën e Parë (NP). Programi Shërbimit Trajnimit për NP, i ka fillimet në vitin 2005, fillimisht në 12 degët qendër qarku dhe më pas, në vitin 2008, me riorganizimin e strukturës...Lexo më tepër »