(+355) 4 22 57 532 / 22 27 508 | kksh@kksh.org.al
Higj. Personale 2013

Programi i shendetit

PROGRAMI I SHËNDETIT I KRYQIT TË KUQ SHQIPTAR Programi i Shëndetit i Kryqit të Kuq Shqiptar (KKSH) është njëri prej programeve të rëndësishëm dhe tradicionalë të tij. I rinisur në 1990, me rifillimin e veprimtarisë së KKSH-ë, projektet dhe...Lexo më tepër »