(+355) 4 22 57 532 / 22 27 508 | kksh@kksh.org.al

Programi i marredhenieve me publikun

DREJTIMET KRYESORE TË VEPRIMTARISË SË PROGRAMIT TË MARRËDHËNIEVE ME PUBLIKUN Veprimtaritë programit do të përqendrohen në forcimin e marrëdhënieve me publikun për një transmetim sa më pozitiv të imazhit të shoqatës dhe shtimin e aktiviteteve që promovojnë vlerat humanitare,...Lexo më tepër »