(+355) 4 22 57 532 / 22 27 508 | kksh@kksh.org.al

Jepni ndihme te pare

NDIHMA E PARË DHE DOMOSDOSHMËRIA E SAJ Sot shoqëria ka si strategji dhe objektiv themelor ndërtimin dhe krijimin e komuniteteve sa më të sigurta dhe rrezistente, të gatshme dhe të përgatitura për ndihmë dhe shpëtim jete. Të dëshirojmë të...Lexo më tepër »

Aktivizohuni ne projekte sociale

Informacion mbi projektin “MBËSHTETJE SOCIALE PËR TË MOSHUARIT” Që prej muajit qershor 2011, me mbështetjen e KK Spanjoll ka filluar projektit “Mbështetje Sociale për të moshuarit” në tre degët të KKSH: Lezhë, Gramsh dhe Dibër. Qëllimi i këtij projekti...Lexo më tepër »

Dhuroni gjak

DHURONI GJAK, SHPETONI JETE! Ne dhurojmë gjak, dhe shpëtojmë JETË. Po ju? Pse duhet të dhurojmë gjak ? Të dhurosh gjak do të thotë të japësh shpresë, të shpëtosh jetë ! Nëse secili do të pyesë veten se cfarë...Lexo më tepër »

Behuni Vullnetar

PERSE TE JENI VULLNETAR NE KRYQIN E KUQ SHQIPTAR? Sepse në këtë mënyrë ju keni mundësinë: 1. Të bëheni pjesëtarë të një Lëvizjeje humanitare mbarë botërore dhe të një misioni humanitar universal! 2. Të realizoni aspiratat tuaja të natyrshme...Lexo më tepër »