(+355) 4 22 57 532 / 22 27 508 | kksh@kksh.org.al
Revista Faqja Pare

Revista Nr. 71

#71 FINAL REVISED LOW RES 26 tetor 2017
Revista-64-1

Revista 64

REVISTA E KRYQIT TE KUQ SHQIPTAR Nr. 64
Kopertina 57

Revista 57

REVISTA E KRYQIT TE KUQ SHQIPTAR Nr. 57 Të dashur miq të Revistës, Viti 2013 është një vit i rëndësishëm për Lëvizjen tonë ndërkombëtare të Kryqit të Kuq dhe të Gjysmëhënës së Kuqe, e cila kremton përgjatë tij, 150...Lexo më tepër »
Revista_56_Kopertina

Revista 56

REVISTA E KRYQIT TE KUQ SHQIPTAR Nr. 56 Të dashur miq të Revistës, Është më se e natyrshme që Revista t’u kushtojë vëmendje çështjeve të ndryshme sociale, të cilat në një mënyrë ose tjetër, kërkojnë vëmendjen dhe ndërhyrjen e...Lexo më tepër »
Revista 55 - kopertina

Revista 55

REVISTA E KRYQIT TE KUQ SHQIPTAR Nr. 55 Të dashur miq të Revistës, Zakonisht janë të paktë njerëzit që e njohin “lidhjen” e Kryqit të Kuq me luftën. Një nga drejtimet e punës për përhapjen e vlerave humanitare të...Lexo më tepër »